کفپوش اپوکسی بیمارستانی

کفپوش اپوکسی بیمارستانی نوعی کفپوش رزینی است که پوششی بدون درز ، بادوام و مقاوم در برابر مواد شیمیایی، لک و ساییدگی را ایجاد می کند. بیمارستان ها مکانی پررفت و آمد بوده و احتمال انتقال بیماری و آلودگی در آن ها بسیار بالاست ، به همین دلیل نوع پوشش بکار رفته در آن باید قابلیت استریل شدن و سهولت نظافت را فراهم کند و دلیل استفاده از نوع خاص کفپوش اپوکسی در بیمارستان ها و مراکز مراقبت های بهداشتی، این است که کفپوش اپوکسی بیمارستانی در برابر رفت و آمد زیاد ، آلودگی و مواد شیمیایی بسیار مقاوم است، نگهداری و نظافت آن آسان بوده و پوششی بهداشتی و محیطی زیبایی را ایجاد می کند. کفپوش اپوکسی بیمارستانی در تمامی محیط بیمارستان ، اتاق های عمل ، آزمایشگاه ها ، بخش مراقبت های ویژه و … قابل اجرا می باشد.

اپوکسی بیمارستانی
اپوکسی بیمارستانی

انواع کفپوش بیمارستانی:

انواع مختلفی از کفپوش های بیمارستانی وجود دارند که برای مناطق مختلف بیمارستان مناسب هستند. هرکدام ازاین کفپوش ها ویژگی های مخصوص به خود را دارند.

کفپوش هایی مانند کفپوش پی وی سی  ( pvc ) که به صورت رولی و تایل هستند، با چسب به سطح زیرین نصب شده و بدون درز هستند ، اما متخصصین تیم آترون پوشش ، کفپوش هایی که برای نصب آنها از چسب استفاده می شود را توصیه نمی کنند زیرا در اثر شستشوی مکرر و در صورت نفوذ آب به سطح زیرین ، احتمال جدا شدن کفپوش از سطح زیرین وجود دارد. 

نوع دیگری از کفپوش برای محیط های بیمارستانی وجود دارد که برای نصب آن  از چسب استفاده نمی شود ، این کفپوش ها از جنس رزین هستند که به صورت مایع روی سطح کف اعمال شده و دارای ضخامتی حدود ۲ تا ۵ میلی متر می باشند.

کفپوش رزین بیمارستانی بهترین انتخاب برای محیط های بیمارستان ، اتاق عمل و  آزمایشگاه ها می باشد. 

انواع کفپوش های رزینی بیمارستانی :

کفپوش رزین بیمارستانی دارای دو نوع رزین اپوکسی و پلی یورتان می باشد. که هر دو نوع یک پارچه و بدون درز بوده و مقاومت بالایی در برابر رطوبت ، رفت و آمد و لغزش دارند. 

کفپوش اپوکسی بیمارستانی
کفپوش اپوکسی بیمارستانی

کفپوش اپوکسی بیمارستانی:

این نوع کفپوش بیمارستانی بسیار بادوام و مقاوم در برابر بارهای سنگین، ضربه ، رفت و آمد زیاد ، سایش و لغزش می باشد. کفپوش اپوکسی بیمارستانی مناسب برای راهروهای بیمارستان، اورژانس ، آزمایشگاه ها و داروخانه ها است.  یکپارچگی و بدون درزبودن کفپوش اپوکسی ، حتی در انتهای کف و محل اتصال با دیوار، از تجمع میکروب و باکتری جلوگیری کرده و بدین ترتیب محیطی کاملا بهداشتی و عاری از میکروب و آلودگی که از الزامات بیمارستان هاست را فراهم می کند. از دیگر خصوصیات کفپوش اپوکسی بیمارستانی ، می توان به مقاومت بالای آن در برابر اشعه UV و تنوع بالا در رنگبندی و طراحی اشاره کرد. کفپوش اپوکسی دکوراتیو بیمارستانی ، نمونه ای از تنوع بالا در طراحی و رنگبندی کفپوش اپوکسی می باشد.

کفپوش پلی یورتان :

  • این نوع کفپوش با پوششی یکپارچه و بدون درز شرایط انتقال و رشد باکتریها را کاهش می دهد.
  • کفپوش پلی یورتان به دلیل مقاومتش در برابر لغزش ، موجب کاهش آسیب دیدگی بر اثر لیزخوردن می شود.
  • کنترل عفونت و آلودگی یکی از مهمترین مزیت های کفپوش پلی یورتان بیمارستانی می باشد.
  • ارتجاعی بودن کفپوش پلی یورتان ، موجب کاهش خستگی کادر درمان به دلیل ایستادن طولانی مدت می شود.
  • با دوام بودن ومقاومت بالای کفپوش پلی یورتان ازدیگر دلایل انتخاب آن به عنوان کفپوش بیمارستانی می باشد.

قیمت کفپوش بیمارستانی :

مواردی مانند ضخامت کفپوش ، سطح زیرین ، متریال مورد استفاده ، کیفیت کار و نصب کفپوش ، جنس رزین مورد استفاده (اپوکسی یا پلی یورتان) ، متراژ محیط بیمارستان و مواردی ازاین دست ، در محاسبه هزینه و قیمت کفپوش اپوکسی بیمارستانی تاثیرگذار می باشند.